20 oktober 2024

Aflossingsmarathon

Op zondag 20 oktober 2024 organiseren we de Liften De Smet Aflossingsmarathon. Deze vindt plaats in en rond de Porseleinhallen te Wevelgem.

De avond ervoor (zaterdag 19/10/2024) organiseren we in de Porseleinhallen ook een spaghetti-avond.

Wij lopen voor het goeie doel en maken een schenking aan VZW TasToe.

meer over vzw TasToe

Inschrijven voor de de Liften De Smet Aflossingsmarathon kan via onderstaande link of via het evenement op onze Facebook.

inschrijven facebook

Inschrijven voor de spaghettiavond kan hier.

inschrijving Spaghettiavond

Reeksen

Er wordt gelopen door teams van 3 tot 5 personen. Er zijn 4 categorieën/ reeksen. We hebben een reeks met enkel vrouwen, een reeks met enkel mannen en een gemengde reeks. Een gemengde reeks bestaat uit minimum 2 en maximum 3 vrouwen.

Jeugdreeks NIEUW!

Ook dit jaar is er weer een aparte jeugdreeks! Jongeren tussen 10 en 16 (geboortejaar 2008 tem 2014) kunnen een ploeg vormen. Er wordt geen verschil gemaakt tussen jongens en meisjes.

Praktisch

De wedstrijd gaat over 42 toeren van 1 km op de terreinen van het St-Pauluscollege en door de Porseleinhallen van Wevelgem. De teams kiezen zelf hoe en wanneer ze hun aflossingen regelen in de voorziene zone in de Porseleinhallen. Het is wel de bedoeling dat alle lopers per team minimum 1 ronde lopen.

 

De start wordt gegeven om 10u00.

 

Ook dit jaar willen wij er terug een geslaagd evenement van maken, waar sfeer en sport centraal staan. De supporters kunnen hun team(s) komen aanmoedigen in de Porseleinhallen of op de terreinen van het St-Pauluscollege. Ook dit jaar is de flosh van de partij! Hierdoor maken alle lopers een kans op een mooie natura prijs. Per categorie is er ook een mooie prijs voor het winnende team.

 

We zorgen natuurlijk dat niemand honger en dorst moet lijden! Er zal terug van alles voorzien zijn voor zowel de lopers als de supporters!

Aftermovie Aflossingsmarathon 2022

Aflossingsmarathon

120

dagen

16

uren

23

minuten

12

seconden

Op naar de 5e editie van onze Liften De Smet Aflossingsmarathon! Ben jij er ook bij onze jubileum editie?
De wedstrijd gaat door op 20 oktober 2024 in en rond de Porseleinhallen te Wevelgem. Hier vind je alle nodig info omtrent het event en kan je ook nog eens nagenieten van de aftermovie van de vorige editie in 2022!

meer info inschrijven aftermovie 2022

ONZE CLUB

Trainingen

Maandag: om 19u

Donderdag om 19u

Zondag om 9u

Locatie

We starten aan De Zwemkom te Wevelgem.


Er is enkel douchegelegenheid op maandag en donderdag.

Parcours

We lopen afwisselende parcours. Na de gezamenlijke start zijn er verschillende tempo’s.


bekijk parcours
Terug naar boven